Ga naar hoofdinhoud

Timmerwerk

Timmerwerk
Klus en Onderhoud Beveland. Portfolio item in de binnenhuisklussen op Noord-Beveland, Zeeland. Een Villa met eromheen mooi en strak tegelwerk. binnenhuisklussen.
Binnenhuisklussen
Klus en Onderhoud Beveland. Portfolio item in tuinonderhoud op Noord-Beveland, Zeeland. Een vrijstaande woning met een mooie voortuin. Tuinonderhoud.
Tuinaanleg
Timmerwerk
Schilderwerk
Bestrating
Klus en Onderhoud Beveland. Portfolio item in tuinaanleg op Noord-Beveland, Zeeland. Een mooie Zweedse woning met een lap grond in aanleg. Tuinaanleg.
Tuinaanleg
Bestrating
Klus en Onderhoud Beveland. Portfolio item in de bestrating op Noord-Beveland, Zeeland. Een Villa met eromheen mooi en strak tegelwerk. Bestrating.
Bestrating
Bestrating

Onze timmerwerk klussen vind u op deze pagina. Dit is ons portfolio van de vele projecten die we hebben mogen opleveren in het timmerwerk op onder andere Noord-Beveland, Zeeland. Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden in en om uw woning, bedrijfspand of vakantieverblijf. Goede en duidelijke communicatie is voor ons een pre. Heldere afspraken, en meedenken met u als klant om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen voor een passende prijs. Wij verzorgen bestratingen, binnenhuisklussen, schilderwerk, timmerwerk én tuinaanleg. Klus & Onderhoudsbedrijf is een veelzijdig bedrijf. Wat we echter niet doen zijn grote verbouwingen waar technische berekeningen voor nodig zijn. Elektrische installatie, gasaansluitingen zijn specialistische werkzaamheden die we graag aan onze collega’s overlaten. Maar wij kunnen dit wel voor u regelen.

Klus en Onderhoud Beveland. Portfolio item in het timmerwerk op Noord-Beveland, Zeeland. Opbouw van een nieuwe houten schutting. Timmerwerk.

We hebben een actie...

Like en deel onze pagina, vraag een offerte aan en krijg 15% korting op arbeid renovatie tuin, regio Noord en Zuid Beveland, Walcheren en Schouwen Duiveland.

Actie is geldig tot eind augustus 2024. Zie ook onze voorwaarden op www.klusbeveland.nl

15% korting!

Back To Top